Badeværelse

Skræddersyet efter dine drømme i superb kvalitet, ekspert service og højt humør – hver dag!

Skal du have nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende, så kontakt ApS Ib Skovby. Vi har mange års erfaring med badeværelser og kan give dig præcis det rum, du drømmer om. ​Uanset om du lægger vægt på funktionalitet, velvære eller æstetik i dit badeværelse, kan vi levere en løsning i høj kvalitet.

Drømmer du om en

renovering af dit badeværelse

Folk vælger ofte en totalrenovering, når badeværelset skal friskes op, så alle detaljer kommer med i arbejdet. Detaljerne er vigtige, hvorfor en totalentreprise er en god løsning, når du skal have renoveret dit badeværelse. Så få skiftet det gamle ud, og du får et flot og moderne nyt badeværelse.

Et nyt badeværelse

efter dine ønsker

Hos ApS Ib Skovby lytter vi til kundens ønsker og behov og finder sammen ud af, hvordan badeværelset skal se ud. Herfra behøver du som kunde ikke bekymre dig om, hvem der sørger for hvad. Vi tager gerne totalentreprisen og koordinerer hele projektet, så alle ønsker og små detaljer bliver tænkt ind fra start.

Drømmer du om en

renovering af dit badeværelse

Når det kommer et renovering af badeværelset, kan vi hjælpe dig med at realisere det, så du får det udtryk og den stil, du altid har drømt om. Mens nogen fra start ved præcis, hvordan deres nye badeværelse skal se ud, er andre mere i tvivl om, hvad de vil have, og hvad der kan lade sig gøre. Vi kommer gerne og tager et kig på dit badeværelse, så du kan få råd og vejledning omkring, hvilke muligheder du har.

Hvad koster

et nyt badeværelse

Ønsker du at få en pris på et nyt bad i din bolig, giver vi dig gerne et konkret og uforpligtende tilbud. Er du lidt i tvivl om, hvordan og hvorledes det skal se ud? Da vi ser mange badeværelser hver eneste uge, kan vi komme med kreative input, hvis du ønsker det. Vi er der for dig hele vejen og ser dit drømmeprojekt til dørs.

Kontakt ApS Ib Skovby, og lad os høre om dit projekt.

30 74 70 75

Send mail