Tilbygning

Skræddersyet efter dine drømme i superb kvalitet, ekspert service og højt humør – hver dag!

Skal du have nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende, så kontakt Murermester Uwe Thomsen Aps. Vi har mange års erfaring med badeværelser og kan give dig præcis det rum, du drømmer om. ​Uanset om du lægger vægt på funktionalitet, velvære eller æstetik i dit badeværelse, kan vi levere en løsning i høj kvalitet.

Tilbygning af bolig

opføres i kvalitetsmaterialer

Drømmer du om at få opført en tilbygning til din bolig eller din virksomhed, er vi hos Murermester Uwe Thomsen Aps et professionelt foretagende, der gennem mange år har hjulpet private boligejere og virksomheder i Sundeved, Aabenraa, Haderslev og på Als med en flot ny bygning. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, således at vi kan stå inde for det udførte arbejde.

Når vi ser på konstruktionen af en ny bygning samt materialer, der skal høre til en eksisterende bygning, tager vi højde for den nuværende stil og forsøger at skabe en lignende tilbygning, så det ser ud som om, at de altid har hørt sammen.

Det handler ikke blot om at bygge en bygning, men i lige så høj grad om at skabe et hjem eller et firma, der viser personlighed og karakter.

Flere kvadratmetre med

tilbygning til boligen

Kniber det med pladsen i boligen, og er du egentligt godt tilfreds med det hele, er en tilbygning en god måde at få tilført ekstra kvadratmeter på. Du slipper for at flytte, og børnene skal ikke skifte skole og daginstitution.

Der er mange åbenlyse fordele ved at bygge til, hvorfor mange vælger at gøre det frem for at flytte.

Overvejer du, om du skal få en tilbygning, så der bliver et ekstra værelse eller to, kan vi hjælpe dig med at få struktur og overblik over situationen i forhold til eksempelvis godkendelse af projektet og tilladelser. Vi kender proceduren og kan derfor rådgive dig om, hvad der gør sig gældende i dette henseende for at få lov til at udvide din bolig. Vi laver gerne totalentrepriser på din til- ombygning.

Hvad koster

en tilbygning?

Står du og har brug for hjælp til at realisere dine boligdrømme og få bygget en tilbygning til dit hus, er vi klar til at hjælpe og servicere dig hele vejen fra idéer til færdige projekt. Du kan altid tage os med på råd, når du skal se på konstruktionen samt valg af byggematerialer.

​Kontakt os for nærmere aftale om et uforpligtende møde, hvor vi kan se nærmere på, hvordan vi sammen kommer succesfuldt i mål.