Tag og Facade

Professionelt håndværk i murerbranchen, god service og højt humør – hver dag!

Facade

Murer udfører
murerarbejde i højeste kvalitet

Hos Murermester Uwe Thomsen Aps er vi specialister i facaderenovering på alle typer boliger og bygninger i Sønderborg, Åbenrå, Haderslev og på Als, hvor vi gennem mange år har glædet massevis af kunder. Facaden er en stor del af husets udseende, og derfor kan en renovering af facaden give dit hus nyt liv og samtidig øge husets værdi.

Vi udfører vandskuring, kalkning, omfugning, netpuds, facadeisolering, hulmursisolering, reparation af diverse frostskader samt tilbygninger. Med andre ord kan vi få din facade til at se smuk ud igen. Er du træt af din gamle facade, kommer vi gerne og giver et konkret tilbud på, hvad det vil koste at genfinde energien og puste liv i den igen.

Renovering af facade
udført grundigt og effektiv

Uanset hvilken type hus eller bygning du har, vil facaden med tiden begynde at falme og se slidt og medtaget ud. Det danske vejr er meget omskifteligt, og de hårde vintre såvel som de gode somre er en hård prøvelse gennem mange år. Men heldigvis kan vi gøre noget ved det. Med en grundig og effektiv facaderenovering får vi frisket facaden op igen og skaber et flot resultat, der holder de næste mange år.

En facaderenovering bidrager til husets værdi. Skal du en dag sælge, er en grim facade et dårligt indtryk at give, hvorfor det vil give mening at investere de relativt få penge, det koster at få den renoveret og sat i stand. Huset ser sundere ud og i bedre stand, hvilket vil have en positiv effekt på en potentiel køber. Er det for din egen skyld, vil du opleve, hvordan det er som at få et nyt hus igen.

facade
facade
Hvad koster
en facaderenovering?

Søger du en specifik pris på renovering af facaden, så kontakte os. Vi står til rådighed, når du har behov for vores ekspertise. Vi kan rykke hurtigt på en opgave, så du kan få genskabt en flot facade. Skal vi hjælpe dig?

Tag

Tagrenovering med
mange års holdbarhed

Skal du have en tagrenovering af dit tag i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev eller på Als, er vi hos ApS Ib Skovby erfarne taglæggere. Har du brug for et firma med ekspertisen til, at stå for et nyt eller renovering af dit tag, er vi leveringsdygtige til aftalt tid og til den aftalte pris.

Vi lægger tag med nogle af de bedste materialer – og du vælger naturligvis selv, hvilken type tegl du ønsker på din bolig.

En tagrenovering
kan spare dig penge

​Et tæt tag er en nødvendighed, hvis du vil undgå vandskader i hjemmet. Hos Murermester Uwe Thomsen Aps kan vi hjælpe med både et nyt tag og en tagrenovering af det eksisterende, så du får et sundt tag, hvor varmen ikke siver ud og koster dig mange penge i forbrug. Holdbarhed og slidstyrke er to ting, vi lægger stor vægt på, når vi hjælper vores kunder med at få lagt tag på deres bolig.

Drømmer du
om nyt tag?

​Vi kan lægge og renovere de fleste typer tag, og har du brug for en type, vi ikke gør os i, har vi helt sikkert en dygtig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig. Der kan være mange årsager til at få helt nyt tag, men typisk er det grundet slitage eller skader, hvorfor det er hensigtsmæssigt at få gjort noget ved det omgående. 

Erfarer du utætheder, hvor der står vand ind, eller kommer der fugt på loftet, bør du få det repareret med det samme.

Vil du være sikker på, at kvaliteten er 100% i orden, er vi klar til at hjælpe med en tagrenovering for dig. Vi er perfektionistiske håndværkere, der udfører arbejdet, som var det på vores eget hus. Vi er fagligt stolte og sætter en ære i at levere flotte resultater, som lever op til vores kunders forventninger og ikke mindst gør dem glade.

murermester på stillads murer facade
Hvad koster
et nyt tag?

Ønsker du en specifik pris på et nyt tag til din bolig, er du velkommen til at kotnakte os, så skal vi se på opgaven, og har du måske behov for en kyndig fagmands vurdering af, hvad du bør vælge af materialer, kan du tage os med på råd. Vi kan vejlede dig, så du får det tag, du ønsker, og som holder længst, uden at du skal gøre noget ved det i løbet af årene.